LOGO

SECURE EVENT VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

VAGYONŐRZÉS

Személy, és objektumvédelem a legkiválóbb szakemberekkel

BELSŐ OBJEKTUMVÉDELEM

ELEKTRONIKUS ÉS MECHANIKUS VÉDELMI RENDSZEREK FELÜGYELETE

Szakembereink segítségével a kívánt mértékben történő biztonsági szeparációra van lehetőség, mely kiterjedhet az egész épületre, de adott szekció kijelölésében is tudunk tervezni, s teljes körű védelmet biztostani. Tökéletes megoldás a biztonságos létesítmény fenntartására, de akár az időszakonkénti tervezett megjelenést is biztosítuk.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

SZEMÉLYVÉDELEM

Képzett szakemberek

Testőreink nemzetközi szinten tapasztalt szakemberek, akik bátorságpróbáló magatartásukkal és szellemiségükkel minden helyzet urai. A valamilyen fenyegetésnek kitett védendő személy biztonságának megóvása sokrétű gondolkodást igényel szakmai téren, az ebben otthon mozgó kollégáink folyamatosan felkészültek a hirtelen megoldandó helyzetekre.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

KÜLSŐ OBJEKTUMVÉDELEM

JÁRŐRSZOLGÁLAT, IGÉNY SZERINT KUTYÁVAL IS

Akár nehezen megközelíthető helyeken is, időszakosan, vagy hosszútávra vállalunk járőrszolgálatot, mely segítséget nyújt minden behatolás megelőzésére nagy területeken is. Járőrszolgálatunk járművekkel, megfigyelő eszközökkel s kutyákkal szerelkeztek fel, ami a hatékonyságukat magabiztossá teszi.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

ÜZLETKÖZPONTOK ÉS IRODAHÁZAK ŐRZÉSE

Speciális munkaerőkkel is

Nyitvatartási időn belül, és azon túl. Mi mindig rendelkezésre állunk, létszámunk lehetővé teszi több egybefüggő objektum, vagy üzleti rendszerek őrzését is. Szakképzett kollégáink felkészültek az üzleti szférában szükséges biztonsági helyzetekre, mi hozzájárul a dolgozók lelki és rendszereik fizikai biztonságát illetően is.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

RENDEZVÉNYEK BIZTOSÍTÁSA

Biztonsági személyzet minden típusú rendezvényre

Koncertek, showműsorok és sztárok, vagy politikusok speciális védelmet igényelnek. Minden helyszín és szükséges védelmi erő különböző, így nagy rugalmasságot, feladatorientáltságot és elhivatottságot nyújtunk a szakma legkiválóbb szakértelmei segítségével, kik rutinosan mozognak a helyszíni paraméterek között.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

MAGÁNHÁZAK ŐRZÉSE, VÉDÉSE

Tökéletes eszközökkel kiegészített megbízható embereink magánházak, birtokok őrzését is vállalja, mely teljes körű szolgáltatással éjjel-nappal rendelkezésre áll. Tapasztalt kollégák segítségével a nem várt helyzetekre is felkészülhetnek, továbbá az általános szolgáltatáson túl kutyás őrzést és technikai eszközöket is biztosítani tudunk.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

RECEPCIÓS ÉS PORTASZOLGÁLATI FELADATOK ELLÁTÁSA

NYELVISMERET, TECHNIKAI ESZKÖZÖK HASZNÁLATA, TELEFONKÖZPONT KEZELÉSE

Tapasztalt, megbízható és precíz kollégáink képzett morállal hosszútávon vállalják a kapcsolatteremtés ezen formáját, a befáradó vendég fogadását és igényeinek kielégítését. Technikai felkészültsége lehetőséget biztosít a legszerteágazóbb modern eszközök használatára, s nyelvismerete segít helyt állni a váratlan helyzetekben is. Kérje vagyonőrzési szolgáltatásunk mellé takarító szolgálatunkat a hét bármely napjára!

KÉRJEN AJÁNLATOT!
LOGO