LOGO

SECURE EVENT VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK BUDAPESTEN ÉS ORSZÁGOSAN

Minőségellenőrrel dolgozunk, hogy garantált legyen a munka színvonala.

TAKARÍTÁS, VAGYONŐRZÉS, RENDSZERVÉDELEMTAKARÍTÓ SZOLGÁLTATÁSAINK ELEMEI

0-24 órás munkavégzés

A szolgáltatásunk időbeosztását az ügyfeleink igényéhez igazítjuk.

Komplett szolgáltatás

Az átlagos versenytársainktól eltérően, olyan területek is számíthat ránk amely nem tartozik a klasszikus takarítási szolgáltatások körébe.

Személyre szabott szolgáltatás

Minden ügyfelünknek egy részletes igényfelmérés után egy személyre szabott ajánlatot küldünk.

Felelősség biztosítás

Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik, így ügyfeleink a legnagyobb biztonságban érezhetik
magukat.

Vegyszerek és takarítógépek

A legmodernebb eszközökkel és anyagokkal végezzük el a ránk bízott feladatokat.

Precíz kollégák

A legfontosabb, hogy megbízható, precíz és elkötelezett kollégákkal és a legnagyobb körültekintéssel
végezzük a munkánkat.

 

 

LOGO

+

Irodák & irodaházak takarítása

LOGO

+

Magánlakások & lakóházak takarítása

LOGO

+

Lakóparkok takarítása

LOGO

+

Ipari ingatlanok takarítása

Professzionális takarító szolgálat

Tökéletességre törekszünk mind a tisztaságot, mind pedig a biztonságot illetően

A megbízható személyzet mellett cégünk az igényes, határidőre elkészülő munkavégzést is garantálja meglévő és leendő ügyfeleinek. Ehhez korszerű eszközök és környezetbarát anyagok állnak rendelkezésünkre. Takarító szolgálataink között nemcsak irodák, hanem magánlakások és lakóépületek tisztán tartása is szerepel, szükség esetén pedig alpintechnikával dolgozunk. Alkalmi és rendszeres megbízásokat is vállalunk, és az munkavégzés időpontját mindig az ügyfél kéréséhez igazodva jelöljük ki a nap huszonnégy órájában. Ha régóta keres megbízható és korrekt áron dolgozó takarító céget Budapesten és környékén, akkor most megtalálta. Ismerje meg részletesen szolgáltatásainkat!

Tekintse meg ajánlatainkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot online!IRODÁK ÉS IRODAHÁZAK TAKARÍTÁSA

Irodatakarítás felsőfokon

Takarító cégünk Budapesten és országosan is vállalja irodák különböző jellegű és ütemezésű takarítását. Cseppet sem közhely, sokkal inkább nagy igazság, hogy a környezet, amiben dolgozunk, jelentősen kihat a munkavégzésünk minőségére. Aktív életünk nagy részét a munkahelyünkön töltjük, így korántsem mindegy, milyen körülmények között telik el az a bizonyos napi nyolc-tíz óra. A tisztaság és a rend alapkövetelmény egy munkahelyen, úgy a kollégákra, mint az ügyfelekre való tekintettel. Egy magára valamit is adó cég minden körülmények között gondoskodik az igényes és kellemes munkakörnyezetről. Az irodákra, irodaépületekre fokozottan igazak a fentiek. A precizitást és koncentrációt igénylő irodai munka tiszta és rendezett környezetben végezhető a leghatékonyabban. A makulátlan környezet megteremtését pedig a professzionális takarító cégek képesek garantálni.
Igény szerinti irodatakarítás

A rendszeres, napi takarítás a zökkenőmentes munkavégzés elengedhetetlen feltétele. Fontos, hogy a munkavállalókat és az irodába érkező partnereket minden reggel tisztaság fogadja. Ez az irodahelyiségek mellett a konyhára és a mellékhelyiségekre is vonatkozik. Az asztalok portalanítása, a kukák kiürítése, az üvegfelületek tisztítása mellett számos egyéb teendő tartozik egy profi takarító cég napi rutinjába. Az időszakos, ismétlődő nagytakarítás szintén alapvető kritériuma a tiszta környezet biztosításának. Ilyenkor kerül sor többek között a szőnyegek és kárpitok vegyszeres-habos tisztítására, valamint az ajtók lemosására. Amennyiben az iroda csak esetenkénti nagytakarításra tart igényt, cégünk természetesen ezt a szolgáltatást is vállalja. Minden esetben igazodunk a megbízóink munkarendjéhez, így ügyfeleink a nap bármely szakában, 0-24 órában ránk bízhatják az irodatakarítást. Takarító szolgálatunk professzionális tisztaságot teremt korszerű eszközökkel és tisztítószerekkel. A precíz, pontos, igényes kivitelezés olyan alapfeltétel, aminek mindig megfelelünk.


IPARI TAKARÍTÁS, ÉS ALPIN TAKARÍTÁS

Takarítóink a takarítást ipari körülmények közt is vállalják.

Takarítás, Iroda takarítás, Ipari takarítás Budapesten és vidéken egyaránt. A takarítás ipari körülmények közt kihívást jelenthet, de a helyszíni paramétereket figyelembe véve minden felületre alkalmas technológiával tudunk takarítani. A professzionális felszereltségű tapasztalt alpinista takarítóink nem ismernek lehetetlent. Ipari takarítás magába foglal több megközelítést is, gyártelepek külső és belső takarítása, alpin-technológiával megközelíthető helyek takarítása, ilyen lehet akár a magasba nyúló épület üvegfala, üvegházak külső és belső fala, de műemlékek takarítása is tökéletesen kivitelezhető a megfelelő hozzáértéssel. Bármilyen speciálisan megközelíthető felületet tisztítunk és kozmetikázunk, az igényes épületek jegyében.IRODAÉPÜLETEK MŰEMLÉKEK IPARI LÉTESÍTMÉNYEK MAGÁNHÁZAK GARÁZSOK NAGY FELÜLETŰ KIRAKATOK ÜVEGHÁZAKPrecíziós takarítás a legnagyobb felületeken is

Magabiztos alpinisták

Vállalkozásunk kifogástalan szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakemberek közreműködésével viszi véghez a feladatokat, ellenőrzött körülmények között.


IRODATAKARÍTÁS BUDAPESTEN ÉS ORSZÁGOSAN

Professzionális takarítás, magas minőségű, pontos szolgáltatás.

A Secure Event Kft. specialitása az iroda külső és belső területeinek takarítása. Évek óta tartó megállapodásaink is ügyfeleink elégedettségét mutatják.


Precíz kollégákkal, korszerű takarítógépekkel és a környezetre ártalmatlan tisztítószerekkel, állunk ügyfeleink rendelkezésére a nap 24 órájában. Irodatakarítás szolgáltatásunk keretében akár eseti, akár állandó megbízásokat is vállalunk, alpintechnikánknak köszönhetően pedig a korszerű irodaházak tisztításával is megbirkózunk. A precíz munkavégzés mellett természetesen a diszkrécióra is maximális figyelmet fordítunk.


Akkor is érdemes minket választania, ha nem irodájához, hanem magánlakásához keres megbízható takarító szolgálatot. Sőt, cégünk ipari létesítmények és társasházak kapcsán is a rendelkezésére áll. Rugalmas időbeosztással és a létesítmény igényeinek figyelembevételével tesszük ragyogóan tisztává gyárépületét vagy mélygarázsát.

Alpintechnikai takarítás

Magas épületek, divatos irodaházak hatalmas ablak felületeinek professzionális takarítása alpin technikával. Az ablakokon kívül természetesen a magasban elhelyezett céges feliratok, dekorációs elemek karbantartását és kihelyezését és takarítását is elvégezzük.

Vegyszermentes takarítás

Amennyiben különösen nagy hangsúlyt fektet a környezet védelmére, akkor takarító szolgálatunk olyan speciális eljárásokkal és eszközökkel takarítja ki az épületet, hogy a munkánk ökológiai lábnyoma szinte észrevehetetlen. Természetesen ez a végeredményt nem befolyásolja, viszont az élővilág megóvásában nagy segítség.

Kertészeti szolgáltatás

A kertek tisztántartása manapság pont olyan fontos, mint a beltéri rend és tisztaság. Ha új növényeket kell ültetni, vagy a régieket kell megmetszeni, mert a kert jobban hasonlít egy dzsungelre. Szívesen tartjuk karban kertjét, gondozzuk a pázsitot, varázsolunk önnek egy gyönyörű kertet.

Autó flotta takarítás

Igény esetén a kollégák autóit letisztítjuk kívül belül, amíg ők az irodában dolgoznak. Ne legyen kellemetlen, hogy a dolgozók koszos gépjárművekkel mennek az ügyfelekhez. A gépi mosásnál karcolódhat az autó, a kézinél óvjuk, ápoljuk a karosszériát és a belsejéből is eltüntetjük a koszt.

Alkalmi takarítás

Az egészség védelméhez jelentős mértékben hozzájárul az időről időre elvégzett nagytakarítás, melynek keretében takarító szolgálatunk munkatársai mindenapró zugot és felületet por- és vegyszermentesítenek, fertőtlenítenek. Alkalomszerűen, a megrendelő igényeinek megfelelően, előzetes egyeztetés alapján kerül elvégzésre.

Rendszeres takarítás

Rendszeres takarítási szolgáltatásunkkal teljes körűen kiszolgáljuk partnereinket, igazodva az általuk megjelölt paraméterekhez. Előzetes egyeztetés alapján meghatározott időközönként takarító szolgálatunk munkatársai általános takarítást végeznek, letisztítják az elérhető, nagy használatnak kitett felületeket, eszközöket.

LOGO


TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Tudjon meg többet a nálunk elérhető csomagokról, válassza a vállalkozása számára ideálisat!

Az egy évtizedes takarítási piacon eltöltött tapasztalatunk alapján állítottuk össze a szolgáltatási csomagjainkat. Budapesti takarító cégünk teljes körű megoldásokat kínál Önnek ipari, irodai és magáncélú megrendelések esetén egyaránt. Ha velünk takaríttat, garantáltan minden rendben lesz.Rendszeres napi
takarítások


Kollégánk előre egyeztetett időpontokban szolgálatra jelentkezik


Időszakos, ismétlődő
nagytakarítások


Ritkább időszakokban is igénybevehető rendszeres szolgáltatás


Esetenkénti
takarítások


Eseti megbízásokat is vállalunk, a lehetőségek szerteágazóak