TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Tökéletes tisztaság,
professzionális kivitelezés.

Irodatakarítás rendszeresen vagy egyszeri alkalommal

Az irodatakarítás fontosságáról

Az irodatakarítás bizalmi munka, hiszen olyan környezetben zajlik, ahol fontos dokumentumok kerülhetnek idegen kezekbe, és sok esetben kimondottan értékes berendezéseket kell kerülgetni munkavégzés közben. Mi azon takarító cégek közé tartozunk, amelyek legalább akkora hangsúlyt fektetnek a diszkrécióra, mint a precíz munkavégzésre. Kiemelten figyelünk kollégáink kiválasztásakor a megbízhatóságra, hiszen a takarítás során akaratlanul is fontos információkhoz juthatnak.
A megbízható személyzet mellett cégünk az igényes, határidőre elkészülő munkavégzést is garantálja meglévő és leendő ügyfeleinek. Ehhez korszerű eszközök és környezetbarát anyagok állnak rendelkezésünkre. Takarító szolgálataink között nemcsak irodák, hanem magánlakások és lakóépületek tisztán tartása is szerepel, szükség esetén pedig alpintechnikával dolgozunk. Alkalmi és rendszeres megbízásokat is vállalunk, és az munkavégzés időpontját mindig az ügyfél kéréséhez igazodva jelöljük ki a nap huszonnégy órájában.

Ha régóta keres megbízható és korrekt áron dolgozó takarító céget Budapesten és környékén, akkor most megtalálta. Ismerje meg részletesen szolgáltatásainkat!

Teljes körű takarítási szolgáltatások, minden igényt kielégítve.

Takarítási szolgáltatásaink minden szükséges területet lefednek, hogy tehermentesítsük napjait, vállakozásának működését. Megbízható kollégáink  szakértelmünket felajánlva a nap 24 órájában állnak rendelkezésére.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

Mivel ügyfeleinknek a hagyományos takarítási feladatokon kívül egyéb szolgáltatásokra is igényt tartottak, az alábbi területeken tudunk segítséget nyújtani partnereinknek..

 

Alpintechnikai takarítás

Magas épületek, divatos irodaházak hatalmas ablak felületeinek professzionális takarítása alpin technikával. Az ablakokon kívül természetesen a magasban elhelyezett céges feliratok, dekorációs elemek karbantartását és kihelyezését és takarítását is elvégezzük.

Vegyszermentes takarítás

Amennyiben különösen nagy hangsúlyt fektet a környezet védelmére, akkor takarító szolgálatunk olyan speciális eljárásokkal és eszközökkel takarítja ki az épületet, hogy a munkánk ökológiai lábnyoma szinte észrevehetetlen. Természetesen ez a végeredményt nem befolyásolja, viszont az élővilág megóvásában nagy segítség.

Kertészeti szolgáltatás

A kertek tisztántartása manapság pont olyan fontos, mint a beltéri rend és tisztaság. Ha új növényeket kell ültetni, vagy a régieket kell megmetszeni, mert a kert jobban hasonlít egy dzsungelre. Szívesen tartjuk karban kertjét, gondozzuk a pázsitot, varázsolunk önnek egy gyönyörű kertet.

Autó flotta takarítás

Igény esetén a kollégák autóit letisztítjuk kívül belül, amíg ők az irodában dolgoznak. Ne legyen kellemetlen, hogy a dolgozók koszos gépjárművekkel mennek az ügyfelekhez. A gépi mosásnál karcolódhat az autó, a kézinél óvjuk, ápoljuk a karosszériát és a belsejéből is eltüntetjük a koszt.

Alkalmi takarítás

Az egészség védelméhez jelentős mértékben hozzájárul az időről időre elvégzett nagytakarítás, melynek keretében takarító szolgálatunk munkatársai mindenapró zugot és felületet por- és vegyszermentesítenek, fertőtlenítenek. Alkalomszerűen, a megrendelő igényeinek megfelelően, előzetes egyeztetés alapján kerül elvégzésre.

Rendszeres takarítás

Rendszeres takarítási szolgáltatásunkkal teljes körűen kiszolgáljuk partnereinket, igazodva az általuk megjelölt paraméterekhez. Előzetes egyeztetés alapján meghatározott időközönként takarító szolgálatunk munkatársai általános takarítást végeznek, letisztítják az elérhető, nagy használatnak kitett felületeket, eszközöket.

EZT GARANTÁLJA TAKARÍTÓ SZOLGÁLATUNK

0-24 órás munkavégzés

A szolgáltatásunk időbeosztását az ügyfeleink igényéhez igazítjuk.

Komplett szolgáltatás

Az átlagos versenytársainktól eltérően, olyan területek is számíthat ránk amely nem tartozik a klasszikus takarítási szolgáltatások körébe.

Személyre szabott szolgáltatás

Minden ügyfelünknek egy részletes igényfelmérés után egy személyre szabott ajánlatot küldünk.

Felelősség biztosítás

Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik, így ügyfeleink a legnagyobb biztonságban érezhetik
magukat.

Vegyszerek és takarítógépek

A legmodernebb eszközökkel és anyagokkal végezzük el a ránk bízott feladatokat.

Precíz kollégák

A legfontosabb, hogy megbízható, precíz és elkötelezett kollégákkal és a legnagyobb körültekintéssel
végezzük a munkánkat.

 

 

Kérjen ajánlatot takarítási szolgáltatásunkra könnyedén!

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Alapterület:
*Takarítás típusa:
*Padló típusa:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!