TAKARÍTÁS, VAGYONŐRZÉS, RENDSZERVÉDELEM

|
|
TAKARÍTÁS, VAGYONŐRZÉS, RENDSZERVÉDELEM
Létesítménymenedzsment
Irodatakarítás és őrzés

Legyen szó bármilyen ingatlanról, vállaljuk teljes körű menedzsmentjét a tisztaságtól a biztonságig.

Tartson mindent egy kézben!
Komplett rendszerként kínáljuk cége és irodája teljes körű biztonságát, és tisztaságát. Kidolgozzuk és működtetjük az informatikai rendszerének virtuális védelemét, irodája biztonsági kamerarendszerét, melyeket cégünk által biztosított szakképzett recepciós és biztonsági őr kollégáink tartanak fenn. Ezen felül elveszettnek hitt, vagy sérült adatállományának visszaállítását is vállaljuk.

Professzionális takarító szolgálat

Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy irodája makulátlan tisztasággal ragyog majd minden nap. Ez nemcsak a napi munkavégzést teszi komfortosabbá a munkavállalóknak, de ügyfelei, üzletfelei és partnerei előtt is jó benyomást kelthet. A budapesti irodatakarítást akár alkalomszerűen vagy hosszú távú e Az egy évtizedes takarítási piacon eltöltött tapasztalatunk alapján állítottuk össze a szolgáltatási csomagjainkat. Budapesti takarító cégünk teljes körű megoldásokat kínál Önnek ipari, irodai és magáncélú megrendelések esetén egyaránt. Ha velünk takaríttat, garantáltan minden rendben lesz. Tudjon meg többet a nálunk elérhető csomagokról, válassza a vállalkozása számára ideálisat!gyüttműködés formájában is igénybe veheti.

A takarító cégek között nem könnyű megtalálni a legjobbat, velünk azonban biztosra mehet: az irodahelyiségek mellett a kertgondozást is vállaljuk, és akkor is érdemes minket választania, ha a céges autókat is szeretné jó kezekben tudni. Korszerű megoldásainkkal a környezetvédelemre is maximális figyelmet fordítunk, az árképzés során pedig ügyfeleink egyedi lehetőségeit és igényeit is figyelembe vesszük.

Szolgáltatásainkat nemcsak cégként, de magánszemélyként is igénybe veheti, ha otthonát, bérbe adott ingatlanát vagy nyaralóját szeretné kitisztíttatni. A takarító szolgálat remek választás, ha gyors és igényes munkavégzésre van szükség, vagy ha a munka jellege speciális gépeket, vegyszereket és szaktudást igényel.

A takarításon túl

Segítünk biztonságban tudni értékeit, ingatlanát és szeretteit. A vagyonőrzés keretében vállaljuk egyebek mellett a teljes körű objektum- és személyvédelmet, irodaházak biztonsági rendszerének kiépítését és felügyeletét, továbbá rendezvények biztosítását. Profi testőreink pedig garantálják az Ön és családja épségét mindig, minden körülmények között.

Cégünk emellett az informatika területén is korszerű megoldásokat kínál az adatvédelem és adatmentés területén. Mind Windowsos, mind Maces környezetben számíthat munkatársainkra, akik maximális hatékonysággal és kiemelkedő diszkrécióval végzik munkájukat.

Tudjon meg többet az egyes szolgáltatásokról weboldalunkon, és keressen minket bizalommal, ha további kérdései vannak!