Rendszeres napi takarítás

|
|
Rendszeres napi takarítás
Rendszeres napi takarítás

Rendszeres napi takarítás

Bizonyos létesítmények – többek között irodák, iskolák, bevásárlóközpontok, pénzintézetek vagy akár vendéglátó-ipari egységek – egyik jellemzője, hogy napi szinten sok ember fordul meg bennük. Az alkalmazottak, diákok, látogatók és ügyfelek részéről alapvető elvárás a tiszta környezet, ami kizárólag rendszeres napi takarítással biztosítható. Az időszakos és eseti nagytakarítások mellett ez cégünk egyik fő profilja, és megrendelőink számára immár több éve elérhető magas minőségű, megbízható, professzionális takarító szolgálatunk.

Irodatakarítás Budapesten és országosan

Igaz a mondás, hogy ahány ház, annyi szokás, és a profi takarító cégek minden egyéni elvárásnak eleget tesznek, az irodatakarításnak mégis vannak alapvető szabályai, kihagyhatatlan lépései. Ezek közé tartozik a szemétgyűjtők ürítése, szőnyegek, járófelületek porszívózása, padlózat és kövezet felmosása, rakodófelületek és lámpák portalanítása, fertőtlenítése, az ajtókon és bútorokon lévő kéz- és ujjnyomok eltávolítása, irodai eszközök – számítógépek, telefonok, fénymásolók – portalanítása, vizesblokkok, szaniterek fertőtlenítése.

Úgy tisztítjuk a ránk bízott helységeket, mintha a saját otthonunk lenne

Mint minden profi szolgáltató számára, irodatakarításban jártas cégünknek is az ügyfelek igényei és elvárásai állnak az első helyen. A minőségi, precíz munkavégzésben és a maximálisan megbízható munkatársak kiválasztásában nem ismerünk kompromisszumot, ahogy a takarítás helyszíne és időpontja sem jelent számunkra akadályt. Tisztában vagyunk azzal, hogy a napi szintű takarítás nem valósítható meg a megszokott munkaidőben, ezért teljes mértékben alkalmazkodunk az iroda munkarendjéhez, és a nap huszonnégy órában rendelkezésre állunk megrendelőink számára.

Ha megbízható, diszkrét, munkájára igényes takarító céget keres, amely munkatársai és partnerei legnagyobb megelégedettségére makulátlan tisztaságot teremt az irodában, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy online!

Ajánlatkérő űrlap

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Alapterület:
*Takarítás típusa:
*Padló típusa:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!