Időszakos, ismétlődő nagytakarítások

|
|
Időszakos, ismétlődő nagytakarítások
Időszakos, ismétlődő nagytakarítások

Időszakos, ismétlődő
nagytakarítások

Hiába történik meg egy irodaház, pláza, bank vagy üzlethelyiség napi szintű takarítása, a tökéletes tisztaság érdekében időszakos nagytakarításra is mindenképp szükség van. Ha a megbízott takarító szolgálat lelkiismeretesen gondoskodik a napi tisztításról, akkor az alkalmazottaknak, vendégeknek nem lehet panaszuk az irodahelyiségek, tárgyalók, toalettek és étkezők tisztaságára, legalábbis ami a mindennapos használatban lévő tereket, tárgyakat illeti. Ám minden épületnek, intézménynek vannak olyan területei és berendezései, amelyek állapota csak az időszakos nagytakarítások során kerül górcső alá, egyszerűen azért, mert nem igénylik a mindennapos figyelmet.

A tisztaság fél egészség

A tiszta környezet nemcsak az egészséget óvja, de a munkakedvre és -morálra is jótékony hatást gyakorol, a cég partnereiben pedig garantáltan jó benyomást kelt, ha rendezett körülményekkel találkoznak egy esetleges tárgyaláson. Mindez azt jelenti, hogy a napi szintű takarítás mellett elengedhetetlen az időszakos nagytakarítás is. Országos és budapesti irodatakarításra szakosodott vállalkozásunk körültekintően és megbízhatóan végzi ezt a feladatot is. Az időszakos nagytakarítás többek között olyan feladatokat foglal magában, mint az ajtók és ablakok teljes felületének áttörlése, padlószőnyeg gépi tisztítása, csempefelületek és szeméttárolók vegyszeres fertőtlenítése.

Fő a bizalom

Egy nagy értékű berendezésekkel és bizalmas dokumentumokkal teli iroda esetében a takarítást végző munkatársak megbízhatósága éppoly elengedhetetlen szempont, mint a precíz munkavégzés. Éppen ezért különösen nagy gondot fordítunk arra, hogy minden szempontból feddhetetlen kollégákat alkalmazzunk cégünknél. Ügyfeleink minden esetben tökéletes munkára és diszkrét hozzáállásra számíthatnak tőlünk.

Bízza ránk irodája, vállalkozása időszakos, ismétlődő nagytakarítását, hogy garantáltan makulátlanul tiszta, inspiráló környezetben teljen a munkaidő!

Ajánlatkérés

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Alapterület:
*Takarítás típusa:
*Padló típusa:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!