Esetenkénti takarítások

|
|
Esetenkénti takarítások
Esetenkénti takarítások

Esetenkénti takarítások

Egy iroda, üzem vagy szolgáltatóház esetében bizonyos takarítási munkálatokra minden nap szükség van. Ilyen például a szeméttárolók ürítése, a seprés vagy éppen a munkaállomások tisztítása.

Vannak azonban olyan munkálatok is, melyekre eseti jelleggel kerül sor, pár havonta vagy akár évente csak egyszer. Vállalkozásunkhoz akkor is fordulhat, ha ilyen célokra keres megbízható és korrekt szolgáltatót. Olvasson tovább, és tudja meg, milyen esetenkénti takarításokat vállalunk!

Kifogástalan tisztaság padlótól plafonig

Az esetenkénti budapesti irodatakarítás keretében kívül-belül kitisztítjuk az épületet. Szolgáltatásunkban éppúgy beletartozik a szőnyegfelületetek folttisztító kezelése, mint a homlokzatok tisztítása, üvegfelületek és ablakok külső és belső pucolása, vagy éppen a parketta polírozása, esetleges vegyszeres kezelése. Ezeken túl az alábbi esetenkénti megbízásokat vállaljuk:

  • Kőfelületek, linóleumfelületek polírozása, kopásálló réteggel való bevonása
  • Szalagfüggönyök, reluxák tisztítása
  • Rovar- és rágcsálóirtás

Rendet rakunk a céges rendezvény után

Karácsony, születésnapok, fontos események, üzleti összejövetelek. Egy cég életében számos alkalom adódik, amikor egy kisebb-nagyobb rendezvénnyel lepi meg a kollégákat, partnereket. Ha mindez az irodában vagy a telephelyen zajlik, bizony jelentős kosz és szemét maradhat az ünneplés után. Ilyenkor érdemes profikat hívni, hogy hétfőre újra teljes fényében ragyogjon minden helyiség. Takarító szolgálatunk leveszi a terhet a válláról: vállaljuk a teljes körű nagytakarítást, valamint a dekoráció elbontását is.

Költözik, átalakít, felújít?

Egy vállalat életében egy költözés, az iroda modernizálása vagy teljes átalakítása komoly lépés, mely komoly stresszfaktort hordoz magában. A takarításra azonban ne legyen gondja! Forduljon hozzánk, és mi elvégezzük a szükséges munkálatokat, hogy Önnek és munkatársainak már ne legyen más dolga, mint élvezni és használni a megszépült, megújult irodát!

Keressen minket bizalommal, amennyiben eseti takarításra keres modern eszközökkel és környezetbarát anyagokkal dolgozó takarító szolgálatot!

Ajánlatkérés gyorsan, egyszűen

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Alapterület:
*Takarítás típusa:
*Padló típusa:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!