LOGO

SECURE EVENT VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Informatikai rendszervédelem, Programozói védelem, szoftveres biztonság

Online is biztonságban?

Szakembereink állnak rendelkezésére digitális biztonságot illetően is!
Az informatika rendszerének, és adatainak biztonságának megőrzése mellett sérült adatárólon lévő elveszett adatok visszaállítását, valamint karbantartását, esetleges biztonsági mentések létrehozását is elvégezzük.

Az informatikai rendszerek széles körben való elterjedésének következtében, rendszereinkben egyre több adatot és üzleti titkot tárolunk, amelyek megszerzése üzleti versenytársainknak vagy egyszerű csalóknak, zsarolóknak is komoly értéket képviselnek.

SÉRÜLT SSD MEGHAJTÓK ÉS MEMÓRIAKÁRTYÁK VISSZAÁLLÍTÁSA

Adatmentés sérült meghajtóról.

A modern számítástechnikai eszközök közt már elterjedt szilícium alapú tárolóeszközök, melyek vezérlésük meghibásodásától kezdve a szoftveres hibákon túl a fizikai meghibásodásig többféle okból veszhet el adat. Nincs minden veszve, hiszen a struktúrájuk lehetővé teszik akár régebbi adatok visszanyerését is.

TÖRÖLT ADATOK VISSZAÁLLÍTÁSA

Már azt hitte, hogy elveszett?
Van megoldás!

A törléssel eltávolított adatok nyomot hagynak a meghajtón és a megfelelő speciális eszközökkel (szoftveresekkel, hardveresekkel) visszafordítható a folyamat. Továbbmenően régi rendszereket, régebben törölt fájlok megmentésére is van lehetőség. Eszközöktől és szoftveres környezettől függ a megoldás fajtája. Állunk rendelkezésére a legnagyobb bizalommal.

ETIKUS HACKELÉS

Tesztelje rendszerét a támadó módszerével!

Napjainkban a hackerek jelenléte megnehezíti a vállalkozások életét is, de a személyi vagyonokat sem kímélik. Ugyanezekkel a módszerekkel a szakemberek felmérhetik az Ön rendszerének biztonságát, ezzel meglehetősen szűkre szabva a hackerek lehetőségeit, így százalékosan jóval kisebb az esélye annak, hogy Önt támadás érje, legyen szó spamról, vagy egy erősebb online támadásról.

MOBIL ESZKÖZÖK ADATMENTÉSE

Telefon, tablet, notebook, stb.

Napjainkban a számítástechnikai mobil eszközök és okostelefonok rendszerei hatékonyak, de igen érzékenyek. Amikor kár keletkezik, mi segítséget nyújthatunk a már elveszettnek hitt adatai visszanyerésében, ugyanis minden eszközünk megvan rá, hogy nagy hatékonysággal a teljes adatállományra újra szert tegyen.

DIGITÁLIS FORENSIC VIZSGÁLAT

Mechanizmusok

Csalások, visszaélések,szabálytalanságok és ellenőrzési mechanizmusok szakszerű vizsgálata célorientált szakembereksegítségével. A vizsgálattal előre tervezhet, vagy a kiegésztheti a már eddig működő mechanizmusokat korszerű mérési lehetőségekkel éseszközökkel. A digitális világban az ártó lehetőségekmegsokasodtak, a vizsgálat gátat szab ezeknek kihasználására.

IT BIZTONSÁGI TANÁCSADÁS

Pénzforgalom, üzleti rendszerek és számítástechnikai megoldások? Ezek összességének képviselete szakmai tanácsadó csapatunk által az Ön kezében landol, a legbehatóbb kérdéseire is megkaphatja a válaszait, továbbá biztonságosabbá válik elképzelt, vagy már működő rendszere. Stabilitás az IT szektorban megköveteli a megfelelő szakértelmet.

SÉRÜLÉKENYSÉG VIZSGÁLAT

Minden rendszerben adódhat a megfelelő biztonsági paraméterek mellett olyan helyzet, mi megköveteli a biztonság erősítését. Ezt vagyunk hivatottak megelőzni szakembereinkkel, kik felmérik rendszerük biztonságának hatékonyságát és szaktanácsadáson túl megoldási javaslataikat teljesítik.

BEHATOLÁS DETEKTÁLÁS

A fejlett technológia, rendelkezésre álló eszközök és szakemberek segítségével, a legkorszerűbb behatolás detektálási módszerekkel elősegítjük ügyfeleink hatékonyságát. A módszereink alkalmazkodnak a különböző helyszíni paraméterekhez és biztosítja az Ügyfeleink számára biztonságtechnikai szekciók megfelelő működéséről.