LOGO

SECURE EVENT VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

MAGÁNNYOMOZÁS

Magánnyomozás tapasztalt, nagy teherbírású nyomozóinkkalMAGÁNNYOMOZÓI SZOLGÁLTATÁS

A legspeciálisabb megoldások szakképzett, tapasztalt nyomozókkal


Törvényekkel összhangban, a hatályos jogszabályokat figyelembe véve járnak el magánnyomozói kollégáink. Speciális lehetőség a legkülönbözőbb ügyek felgöngyülésére, mely kitüntetett figyelmet ad ügyfeleinknek.INGYENES AJÁNLATKÉRÉS ITTAlkalmi megfigyelés és magánnyomozói szolgáltatások

Szolgáltatásaink ezen területe is speciális, precíz és megbízható munkaerőt kínál, mely gondoskodik a megbízóink elvárásairól, igazodik a hatósági standard-ekhez mindezt a legteljeskörűbb kiszolgálással.
LOGO


Magánnyomozói szisztémák és elvek

Bizonyítási eljárásokhoz kiegészítő tevékenységként, üzleti, illetve egyéb területen jelentkező hűséggel kapcsolatos nyomozások, vagyonmegosztási folyamatok a legtöbbet keresett témakör a szakmában. Az objektív megfigyelés és tapasztalás a hozzáállásuunk legalapvetőbb pillére. Információszerzés a lehető legszélesebb jogi keretek köztött.
Tevékenységünk menete

Az Ön jogos érdekei tekintetében gyűjtünk adatokat, és dokumentálunk. Az ellenőrzések dokumentációjával és független elbírálásával megalapozott nézőpont alakul ki, ami nagyban segíti a megbízásban megvalósuló feladatot. A magánynyomozói szolgáltatásunk kiterjed olyan területekre is, amiknke a hétköznapi bíróságaink sajnos nem tudnak eleget tenni. Ez már csak abban is megtud nyilvánulni, hogy egy kirendelt nyomozás időbeli korlátokkal is bír.


Diszkrét megoldások

A diszkréció a Secure Event Kft-nél alapelv. Olyan megoldási mechanizmusok, amik egy nyílt eljárásban történnek, mindig korlátokba ütközik. A magánnyomozóink diszkréten képesek megközelíteni a problémát, aminek eredménye, hogy sokkal több információhoz hozzájutunk, mint egy állami nyílt eljárásban.

LOGO