Magánlakások takarítása
megbízható szakemberekkel

Az otthonunk a létező legprivátabb hely: magánéletünk legfőbb színtere, ahol életünk legmeghittebb eseményei zajlanak, és ahol a legbensőségesebb pillanatokat éljük meg. Egy saját zug, ahová egyedül, párunkkal vagy családunkkal visszavonulunk a világ elől. Egy tér, amelyet saját szükségleteink és igényeink formálnak, és tele van személyes, bizalmas tárggyal, emlékkel. Éppen ezért, ha a takarító cégek valamelyikét bízzuk meg a tisztán tartásával, elengedhetetlen, hogy csakis száz százalékig megbízható alkalmazottak végezzék a munkát. Amennyiben professzionális takarító szolgálatunk mellett teszi le a voksát, nemcsak makulátlan tisztaságra, hanem maximális diszkrécióra is számíthat.

Teljes körű szolgáltatás lakóházak esetében is

Akárcsak a minőségi irodatakarítás esetében, munkánkat a magánlakások vonatkozásában is igény szerint végezzük, ami lényegében azt jelenti, hogy nyugodt szívvel ránk bízhatja lakóterének teljes körű takarítását a pincétől a padlásig. Legyen szó napi jellegű vagy alkalmi takarításról, mi kivételes gondot fordítunk a kifogástalan munkavégzésre a portalanítástól kezdve a nedves tisztításon át a kárpitok és szőnyegek speciális kezeléséig. Alaposan megválogatjuk eszközeinket annak függvényében, hogy fa, fém vagy műanyag felület ápolásáról van-e szó, elkerülve ezzel a nem megfelelő szerek használatából adódó sérüléseket, károkat.
Lépést tartunk a kor elvárásaival, és minden helyzetben alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez, így nálunk környezetbarát tisztítószerek használatára is van lehetőség. Sokan ragaszkodnak ahhoz, hogy otthonuk, lakásuk ne pusztán tiszta, hanem vegyszermentes is legyen – kiváltképp igaz ez a kisgyermekes családokra –, és profi csapatunk ennek a kérésnek is képes maximálisan eleget tenni.

Tapintat és diszkréció

Aki takarító cégre bízza otthona tisztán tartását, az elfogadja, hogy idegen személyek lépnek be a privát szférájába. Mi minden esetben úgy válogatjuk össze csapatunkat, hogy az ügyfeleknek ne legyen okuk aggódni otthonuk, bizalmas papírjaik, értékes vagyontárgyaik és berendezéseik biztonságáért.

Bízza Ön is szakmailag elhivatott, igényes és diszkrét takarítókra a munkát, és kérjen árajánlatot online!

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Alapterület:
*Takarítás típusa:
*Padló típusa:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!