Lakóparkok takarítása
többéves szakértelemmel

Nem csoda, ha a különböző takarító cégek szolgáltatásait böngészve Ön is elbizonytalanodik, hogy melyiket válassza. Vállalatunk gyors és alapos, nem utolsósorban hatékony kivitelezést ígér a lakóparkok takarítását érintően is. Rutinos, képzett szakemberekkel, korszerű, magas fokú teherbírással rendelkező gépekkel dolgozunk, és különösen nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Kizárólag öko szereket alkalmazunk a régi és új építésű lakóparkok közösen használt tereinek takarítása során, melyekkel legalább olyan tisztaságot és higiéniát teremthetünk meg, mintha hagyományos tisztítószerekkel fáradoznánk. Rugalmas időbeosztás szerint tevékenykedünk, legfőképp a „csendesebb” napszakokban, hogy a lakóparkban élők megőrizhessék nyugalmukat, és ne gátoljuk őket a közlekedésben.

Mindenre kiterjedő takarító szolgáltatás

Legyen szó régi vagy új építésű lakóparkokról, nemcsak a lépcsőházak, folyosók vagy személyfelvonók karbantartását bízhatja ránk, hanem az egyéb közös helyiségek alapos kitakarítását is. Gondolunk itt a konditermekre, a medencékre, a wellness-helyiségekre, a kocsibeállókra, a kerthelyiségekre – minden beltéri és kültéri területre, ami az épülethez vagy az épületegyütteshez tartozik.

Gyors és kényelmes ajánlatkérés

Megrendelőink igényeit és elképzeléseit figyelembe véve esetenkénti, napi szintű és állandó megbízásokat is módunkban áll vállalni. A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk e-mailben és telefonon hétfőtől vasárnapig, így Ön is bármikor kapcsolatba léphet velünk. Ahhoz azonban, hogy átfogó árajánlattal szolgálhassunk, egy személyes találkozó és helyszínbejárás megszervezése szükséges. Közösen átbeszéljük a részleteket, felmérjük, hogy mire van kereslet, illetve azt is, hogy milyen költségkeret áll a rendelkezésére.

Ne keresse tovább a megfelelő takarító céget Budapesten vagy annak vonzáskörzetében! Tudjon meg többet kedvező csomagajánlatainkról itt vagy elérhetőségeinken, és forduljon hozzánk bizalommal!

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Alapterület:
*Takarítás típusa:
*Padló típusa:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!