LOGO

SECURE EVENT VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

KERTGONDOZÁS, KARBANTARTÁS, KERTEK ÁPOLÁSA

Minőségellenőrrel dolgozunk, hogy garantált legyen a munka színvonala.

TAKARÍTÁS, VAGYONŐRZÉS, RENDSZERVÉDELEM

Tartson mindent egy kézben!

Legyen szó bármilyen kertről, vállaljuk teljes körű menedzsmentjét a tisztaságtól a megfelelően életerős növények fejlődéséig

Ahány növény, annyiféle megközelítési módszert igényel mind a metszést,vágást illetően, mind pedig a locsolást és egyéb környezeti hatások mérséklését illetően. A kertben nyilvántartott növényeket szakszerűen az adott időszakhoz igazodva kezeljük, minden szempontot figyelembe veszünk.

KERTGONDOZÓI TEVÉKENYSÉGÜNK ELEMEI

Előre egyeztetett iőpontok

Megfelelő szakértelemmel nagy hangsúlyt kap a pontos időzítés

Pázsit ápolása

A hosszan fennmaradó, üdezöld, dús pázsit fenntartás akülön figyelmet igényel.

Talajszellőztetés

A kert fiziológiai állapotához hozzátartozik a talaj szellőztetése, gyepszellőztetés.

Metszés, vágás

A növények megfelelő metszése és vágása eredményesebb fejlődéshez vezet, mind esztétikai, mind pedig a természetes hozam szempontjából. (gyümölcs termése érdekében, vagy például a gyep ritkulása ellen)

Trágyázás

Elengedhetetlen a megfelelő tápanyagpótlás a növények számára is, különböző megoldásokat kínálunk erre is.

Öntözőrendszerek, locsolás

Hatékony csepegtetőrendszerek kezelésétől kezdve az egyszerű locsolásig bármilyen megoldás kivitelezhető.

LOGO
KERTÉSZETI SZOLGÁLTATÁS, KERTEK RENDBEN TARTÁSA


A kertek tisztántartása manapság pont olyan fontos, mint a beltéri rend és tisztaság. Ha új növényeket kell ültetni, vagy a régieket kell megmetszeni, mert a kert jobban hasonlít egy dzsungelre. Szívesen tartjuk karban kertjét, gondozzuk a pázsitot, varázsolunk önnek egy gyönyörű kertet.

SZEMÉLYRESZABOTT ÁRKALKULÁCIÓ

Mivel, minden kert egyedi, így nem hagyhatjuk figyelmen kívül a kert minden területére kiterjedő specifikációit. Ez a konkrét tervezés Önnek ingyenes. Segíti a korrekt árajánlatkészítést és Ön is jobban átlátja a kertészeti, kertgondozási feladatok sokszínűségét és szükségességét. Ilyen értelemben bekerülhetnek olyan időzített paraméterek is, mint például a szemétszállítás, vagy az öntözőrendszer beállításai által állított időkereteket is.KERTGONDOZÁS, KERT KARBANTARTÁS

Szakértői, tapasztalt kollégák segítségével.

Minden szempont számít a kertek gondozásának tekintetében is

A kertgondozás a már létrehozott régi, illetve úh kertekről szól. Minden lvszakban különböző feladatokat látunk el. A tavaszi metszések, előző évi őszi falevelek összegyűjtése, fagykárok vizsgálata erősen meghatározza a kert összképét a jövőben. A nyári locsolással kapcsolatos teendők, kertek tisztán tartása, gyommentesítés és károkozók semlegesítése mind segít megőrizni a kert egészséges fejlődését és a természetközeli élményt.

Állagmegóvás és fejlesztés

Kiemelkedő szempont a kertre káros hatások megelőzése. Fokozott figyelmet biztosítunk az alkalmazott eszközök és szerek tekintetében, ami meghatározó a kert természetes fejlődése számára. A talaj szelőztetésén túl a megfelelő vízellátás beállításán keresztül mindent figyelembe veszünk, hogy egy tényező se hátráltassa a kertek fejlődését és pompáját.

KERTKÖRÜLI MUNKÁLATOK

Hulladékkezelés és kertészeti rendszerek beállítása

Komposztálásra ideális minden szerves hulladék, s az erre kialakított megoldásokkal összhangban költséghatékony megoldás lehet, mert a trágyázás megoldottá válik. A komposztálás további lehetőségeket is rejt, mert bomlási folyamata hőt eredményez, ami felhasználható további feladatokhoz is.

LOGO