LOGO

SECURE EVENT VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

Iroda takarítás kívül-belül

Minőségellenőrrel dolgozunk, hogy garantált legyen a munka színvonala.

Irodatakarítás a kiegyensúlyozott lelkületért


Irodatakarítás árak

Tekintse meg ajánlatainkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot online! A lehető legszélesebb repertoárral rendelkezünk takarítás szolgáltatás terén. Minden hely egyedi, amik egyedi paramétereik által konzultációt igényel, s a paraméterek és a takarítás rendszerességét figyelembe véve pontos árat tudunk adni, amit hosszútávra tervezünk mindkettőnk örömére.


Az irodatakarítás bizalmi munka, hiszen olyan környezetben zajlik, ahol fontos dokumentumok kerülhetnek idegen kezekbe, és sok esetben kimondottan értékes berendezéseket kell kerülgetni munkavégzés közben. Mi azon takarító cégek közé tartozunk, amelyek legalább akkora hangsúlyt fektetnek a diszkrécióra, mint a precíz munkavégzésre. Kiemelten figyelünk kollégáink kiválasztásakor a megbízhatóságra.
LOGO

+

Irodák & irodaházak takarítása

LOGO

+

Magánlakások & lakóházak takarítása

LOGO

+

Lakóparkok takarítása

Professzionális takarító szolgálat

Tökéletességre törekszünk mind a tisztaságot, mind pedig a biztonságot illetően

A megbízható személyzet mellett cégünk az igényes, határidőre elkészülő munkavégzést is garantálja meglévő és leendő ügyfeleinek. Ehhez korszerű eszközök és környezetbarát anyagok állnak rendelkezésünkre. Takarító szolgálataink között nemcsak irodák, hanem magánlakások és lakóépületek tisztán tartása is szerepel, szükség esetén pedig alpintechnikával dolgozunk. Alkalmi és rendszeres megbízásokat is vállalunk, és az munkavégzés időpontját mindig az ügyfél kéréséhez igazodva jelöljük ki a nap huszonnégy órájában. Ha régóta keres megbízható és korrekt áron dolgozó takarító céget Budapesten és környékén, akkor most megtalálta. Ismerje meg részletesen szolgáltatásainkat!
INGYENES AJÁNLATKÉRÉS ITT
LOGOIrodatakarítás felsőfokon

Takarító cégünk Budapesten és országosan is vállalja irodák különböző jellegű és ütemezésű takarítását. Cseppet sem közhely, sokkal inkább nagy igazság, hogy a környezet, amiben dolgozunk, jelentősen kihat a munkavégzésünk minőségére. Aktív életünk nagy részét a munkahelyünkön töltjük, így korántsem mindegy, milyen körülmények között telik el az a bizonyos napi nyolc-tíz óra. A tisztaság és a rend alapkövetelmény egy munkahelyen, úgy a kollégákra, mint az ügyfelekre való tekintettel. Egy magára valamit is adó cég minden körülmények között gondoskodik az igényes és kellemes munkakörnyezetről. Az irodákra, irodaépületekre fokozottan igazak a fentiek. A precizitást és koncentrációt igénylő irodai munka tiszta és rendezett környezetben végezhető a leghatékonyabban. A makulátlan környezet megteremtését pedig a professzionális takarító cégek képesek garantálni.
Igény szerint irodatakarítás

A rendszeres, napi takarítás a zökkenőmentes munkavégzés elengedhetetlen feltétele. Fontos, hogy a munkavállalókat és az irodába érkező partnereket minden reggel tisztaság fogadja. Ez az irodahelyiségek mellett a konyhára és a mellékhelyiségekre is vonatkozik. Az asztalok portalanítása, a kukák kiürítése, az üvegfelületek tisztítása mellett számos egyéb teendő tartozik egy profi takarító cég napi rutinjába. Az időszakos, ismétlődő nagytakarítás szintén alapvető kritériuma a tiszta környezet biztosításának. Ilyenkor kerül sor többek között a szőnyegek és kárpitok vegyszeres-habos tisztítására, valamint az ajtók lemosására. Amennyiben az iroda csak esetenkénti nagytakarításra tart igényt, cégünk természetesen ezt a szolgáltatást is vállalja. Minden esetben igazodunk a megbízóink munkarendjéhez, így ügyfeleink a nap bármely szakában, 0-24 órában ránk bízhatják az irodatakarítást. Takarító szolgálatunk professzionális tisztaságot teremt korszerű eszközökkel és tisztítószerekkel. A precíz, pontos, igényes kivitelezés olyan alapfeltétel, aminek mindig megfelelünk.
Cégünk hitvallása

Tisztában vagyunk azzal, hogy az irodatakarítás során nemcsak a precíz munkavégzés, hanem a bizalom is a legfontosabb tényezők közé tartozik. Bármikor megeshet, hogy a takarítás során bizalmas dokumentumok és információk kerülnek munkatársaink kezébe, a drága és értékes irodai eszközökről nem is beszélve. Éppen ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk a megbízható kollégák kiválasztására. Igényesség, precizitás, megbízhatóság, diszkréció – mi ezekben az értékekben hiszünk.IRODATAKARÍTÁS BUDAPESTEN ÉS ORSZÁGOSAN

Professzionális takarítás, magas minőségű, pontos szolgáltat

A Secure Event Kft. specialitása az iroda külső és belső területeinek takarítása. Évek óta tartó megállapodásaink is ügyfeleink elégedettségét mutatják.


Precíz kollégákkal, korszerű takarítógépekkel és a környezetre ártalmatlan tisztítószerekkel, állunk ügyfeleink rendelkezésére a nap 24 órájában. Irodatakarítás szolgáltatásunk keretében akár eseti, akár állandó megbízásokat is vállalunk, alpintechnikánknak köszönhetően pedig a korszerű irodaházak tisztításával is megbirkózunk. A precíz munkavégzés mellett természetesen a diszkrécióra is maximális figyelmet fordítunk.


Akkor is érdemes minket választania, ha nem irodájához, hanem magánlakásához keres megbízható takarító szolgálatot. Sőt, cégünk ipari létesítmények és társasházak kapcsán is a rendelkezésére áll. Rugalmas időbeosztással és a létesítmény igényeinek figyelembevételével tesszük ragyogóan tisztává gyárépületét vagy mélygarázsát.LOGOTAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Tudjon meg többet a nálunk elérhető csomagokról, válassza a vállalkozása számára ideálisat!

Az egy évtizedes takarítási piacon eltöltött tapasztalatunk alapján állítottuk össze a szolgáltatási csomagjainkat. Budapesti takarító cégünk teljes körű megoldásokat kínál Önnek ipari, irodai és magáncélú megrendelések esetén egyaránt. Ha velünk takaríttat, garantáltan minden rendben lesz.Rendszeres napi
takarítások


Kollégánk előre egyeztetett időpontokban szolgálatra jelentkezik


Időszakos, ismétlődő
nagytakarítások


Ritkább időszakokban is igénybevehető rendszeres szolgáltatás


Esetenkénti
takarítások


Eseti megbízásokat is vállalunk, a lehetőségek szerteágazóak