Ipari ingatlanok
professzionális takarítása

Az ipari létesítmények tökéletes karbantartása különleges rugalmasságot követel meg a takarítócég részéről. Számos egyedi igény merülhet fel, melyekhez igazodni szükséges. Ilyen lehet egyebek mellett az üzem munkabeosztása, a speciális berendezések és gépek, a különleges anyagok, melyek szennyeződéseket okoznak vagy a higiéniai előírások. Amennyiben takarító szolgálatunkat bízza meg a feladattal, biztos lehet benne, hogy az Ön, a vendégei és a munkavállalók kívánalmainak megfelelően végezzük majd munkánkat. Keressen minket bizalommal!

Zavartalan és patyolattiszta környezet

Munkánk során különös figyelmet fordítunk arra, hogy a takarítás semmilyen módon ne akadályozza vagy befolyásolja az üzem, gyár rendes működését. Mindez azonban a legkevésbé sem mehet a hatékonyság kárára: korszerű gépparkunkkal, környezetbarát vegyszereinkkel és felkészült szakembereinkkel bármilyen jellegű szennyeződéssel megbirkózunk, miközben az adott ipari szektor előírásait is figyelembe vesszük. Szolgáltatásunk nem korlátozódik a belső helyiségek tisztítására, a homlokzat újjávarázsolásában vagy az ablakok megtisztításában is számíthat ránk.

A teljesség igénye nélkül az alábbi ipari létesítmények takarítását vállaljuk:

  • Csarnokok, üzemek, termelőegységek
  • Gépek és gyártósorok
  • Raktárak
  • Üzemi konyhák, menzák
  • Mélygarázsok
  • Bevásárlóközpontok

Teljes körű szolgáltatást kínálunk

Cégünk a takarításon túl is gondoskodik vállalkozásáról: forduljon hozzánk, ha informatikai rendszerét szeretné biztonságban tudni, és akkor is, ha élőerős biztonsági szolgálatra van szüksége gyárában, üzemében! Korszerű tudással felvértezett szakembereink segítenek a megfelelő biztonsági rendszer kiválasztásában és telepítésében, cégünkkel pedig a recepciós szolgálatot is egy kézben tudhatja. Ha pedig a gyárrészlegen túl is makulátlan tisztaságra vágyik, irodatakarítás szolgáltatásunkat ajánljuk.

Ismerje meg megoldásainkat, és tudja jó kezekben ipari létesítményét segítségünkkel!

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Alapterület:
*Takarítás típusa:
*Padló típusa:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!