Sérült SSD meghajtók javítása, mentése

SÉRÜLT SSD MEGHAJTÓK ÉS MEMÓRIAKÁRTYÁK VISSZAÁLLÍTÁSA

Adatmentés sérült meghajtóról. A modern számítástechnikai eszközök közt már elterjedt szilícium alapú tárolóeszközök, melyek vezérlésük meghibásodásától kezdve a szoftveres hibákon túl a fizikai meghibásodásig többféle okból veszhet el adat. Nincs minden veszve, hiszen a struktúrájuk lehetővé teszik akár régebbi adatok visszanyerését is.

Törölt adatok visszaállítása

TÖRÖLT ADATOK VISSZAÁLLÍTÁSA

Már azt hitte, hogy elveszett? Van megoldás! A törléssel eltávolított adatok nyomot hagynak a meghajtón és a megfelelő speciális eszközökkel (szoftveresekkel, hardveresekkel) visszafordítható a folyamat. Továbbmenően régi rendszereket, régebben törölt fájlok megmentésére is van lehetőség. Eszközöktől és szoftveres környezettől függ a megoldás fajtája. Állunk rendelkezésére a legnagyobb bizalommal.

Etikus hacker szolgáltatás

ETIKUS HACKELÉS

Napjainkban a hackerek jelenléte megnehezíti a vállalkozások életét is, de a személyi vagyonokat sem kímélik. Ugyanezekkel a módszerekkel a szakemberek felmérhetik az Ön rendszerének biztonságát, ezzel meglehetősen szűkre szabva a hackerek lehetőségeit, így százalékosan jóval kisebb az esélye annak, hogy Önt támadás érje, legyen szó spamról, vagy egy erősebb online támadásról.

Mobil eszközök adatmentése

MOBIL ESZKÖZÖK ADATMENTÉSE

Napjainkban a számítástechnikai mobil eszközök és okostelefonok rendszerei hatékonyak, de igen érzékenyek. Amikor kár keletkezik, mi segítséget nyújthatunk a már elveszettnek hitt adatai visszanyerésében, ugyanis minden eszközünk megvan rá, hogy nagy hatékonysággal a teljes adatállományra újra szert tegyen.

Digitális Forensic vizsgálat

DIGITÁLIS FORENSIC VIZSGÁLAT

Csalások, visszaélések,szabálytalanságok és ellenőrzési mehanizmusok szakszerű vizsgálata célorientált szakembereksegítségével. A vizsgálattal előre tervezhet, vagy a kiegésztheti a már eddig működő mechanizmusokat korszerű mérési lehetőségekkel éseszközökkel. A digitális világban az ártó lehetőségekmegsokasodtak, a vizsgálat gátat szab ezeknek kihasználására.

IT biztonsági tanácsadás, szolgáltatás

IT BIZTONSÁGI TANÁCSADÁS

Pénzforgalom, üzleti rendszerek és számítástechnikai megoldások? Ezek összességének képviselete szakmai tanácsadó csapatunk által az Ön kezében landol, a legbehatóbb kérdéseire is megkaphatja a válaszait, továbbá biztonságosabbá válik elképzelt, vagy már működő rendszere. Stabilitás az IT szektorban megköveteli a megfelelő szakértelmet.

Rendszer sérülékenység vizsgálat

SÉRÜLÉKENYSÉG VIZSGÁLAT

Minden rendszerben adódhat a megfelelő biztonsági paraméterek mellett olyan helyzet, mi megköveteli a biztonság erősítését. Ezt vagyunk hivatottak megelőzni szakembereinkkel, kik felmérik rendszerük biztonságának hatékonyságát és szaktanácsadáson túl megoldási javaslataikat teljesítik.

Behatolás detektálás

BEHATOLÁS DETEKTÁLÁS

A fejlett technológia, rendelkezésre álló eszközök és szakemberek segítségével, a legkorszerűbb behatolás detektálási módszerekkel elősegítjük ügyfeleink hatékonyságát. A módszereink alkalmazkodnak a különböző helyszíni paraméterekhez és biztosítja az Ügyfeleink számára biztonságtechnikai szekciók megfelelő működéséről.

Informatika rendszervédelem mellé igényeljen irodatakarítást, vagy teljes létesítmény menedzsmentet!