LOGO

SECURE EVENT VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

SZEMÉLYVÉDELEM, OBJEKTUMVÉDELEM,
TESTŐRSZOLGÁLAT ÉS BIZTONSÁG

TAKARÍTÁS, VAGYONŐRZÉS, RENDSZERVÉDELEMMegbízható profi szakemberekkel


Testőreink nemzetközi szinten tapasztalt szakemberek, akik bátorságpróbáló magatartásukkal és szellemiségükkel minden helyzet urai. A valamilyen fenyegetésnek kitett védendő személy biztonságának megóvása sokrétű gondolkodást igényel szakmai téren, az ebben otthon mozgó kollégáink folyamatosan felkészültek a hirtelen megoldandó helyzetekre.

LOGO
ÉLŐERŐS VAGYONVÉDELMI TEVÉKENYSÉGEINK

ÜZLETKÖZPONTOK ÉS IRODAHÁZAK ŐRZÉSE

Biztonsági személyzettel ellátott irodaházak és üzletközpontok egy jó csapattal kedvezően koordinálható bármely helyzetben.

KÜLSŐ OBJEKTUMVÉDELEM (JÁRŐRSZOLGÁLAT,IGÉNY SZERINT KUTYÁVAL IS)

Épületek védelméhez, szabadtéri kiállítások védelméhez szorosan hozzátartozik az élőerős védelem.

RENDEZVÉNYEK BIZTOSÍTÁSA

A rendezvények jellegzetessége, hogy olyan társadalmi csoportok is megjelennek, amikhez szükségszerű a rendfenntartás a többi résztvevő érdekében.

MAGÁNHÁZAK ŐRZÉSE, VÉDÉSE

Testőreink és nagy szakértelemmel bíró védelmi kollégáink az adott helyszínhez konkrét koncepciót álltanak fel.

RECEPCIÓS ÉS PORTASZOLGÁLATI FELADATOK ELLÁTÁSA

Eszközkezelésben tapasztalt és többnyelven beszélő kollégáink között megtalálható a biztonságcentrikus szakképzéssel rendelkező személyek is.

SZEMÉLYVÉDELEM

Személyvédelem testőrökkel a legkedvezőtlenebb szituációkban is helytállnak, fel vannak készítve a legváratlanabb helyzetekre is.

BELSŐ OBJEKTUMVÉDELEM

Elektonikus és mechanikus védelmi rendszerek felügyelete és kezelése tapasztalt, szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaktól.Élőerős és telepített biztonságtechnikai eszközökkel a nap 24 órájában őrizzük az értékeit.

LOGO
ŐRZÉS KUTYÁKKAL


Képzett elit kutyák, akik a leghűségesebbek a felderítésben és őrzésben egyaránt. Érzékeik nagy segítséget nyújtanak általános és speciális esetekben is. Kérje ki szakvéleményünket!
OBJEKTUMOK ŐRZÉSE


A helyszínre és a feladatra legalkalmasabb, képzett kollégákkal (rendvédelmi szerveknél képzett) és eszközökkel gondoskodunk a folyamatos biztonságról.INGYENES AJÁNLATKÉRÉS ITT
LOGO