LOGO

SECURE EVENT VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

VAGYONŐRZÉS ÉS INFORMATIKAI RENDSZERVÉDELEM

Minőségellenőrrel dolgozunk, hogy garantált legyen a munka színvonala.

BELSŐ OBJEKTUMVÉDELEM

ELEKTRONIKUS ÉS MECHANIKUS VÉDELMI RENDSZEREK FELÜGYELETE

Szakembereink segítségével a kívánt mértékben történő biztonsági szeparációra van lehetőség, mely kiterjedhet az egész épületre, de adott szekció kijelölésében is tudunk tervezni, s teljes körű védelmet biztostani. Tökéletes megoldás a biztonságos létesítmény fenntartására, de akár az időszakonkénti tervezett megjelenést is biztosítuk.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

SZEMÉLYVÉDELEM

Képzett szakemberek

Testőreink nemzetközi szinten tapasztalt szakemberek, akik bátorságpróbáló magatartásukkal és szellemiségükkel minden helyzet urai. A valamilyen fenyegetésnek kitett védendő személy biztonságának megóvása sokrétű gondolkodást igényel szakmai téren, az ebben otthon mozgó kollégáink folyamatosan felkészültek a hirtelen megoldandó helyzetekre.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

KÜLSŐ OBJEKTUMVÉDELEM

JÁRŐRSZOLGÁLAT, IGÉNY SZERINT KUTYÁVAL IS

Akár nehezen megközelíthető helyeken is, időszakosan, vagy hosszútávra vállalunk járőrszolgálatot, mely segítséget nyújt minden behatolás megelőzésére nagy területeken is. Járőrszolgálatunk járművekkel, megfigyelő eszközökkel s kutyákkal szerelkeztek fel, ami a hatékonyságukat magabiztossá teszi.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

ÜZLETKÖZPONTOK ÉS IRODAHÁZAK ŐRZÉSE

Speciális munkaerőkkel is

Nyitvatartási időn belül, és azon túl. Mi mindig rendelkezésre állunk, létszámunk lehetővé teszi több egybefüggő objektum, vagy üzleti rendszerek őrzését is. Szakképzett kollégáink felkészültek az üzleti szférában szükséges biztonsági helyzetekre, mi hozzájárul a dolgozók lelki és rendszereik fizikai biztonságát illetően is.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

RENDEZVÉNYEK BIZTOSÍTÁSA

Biztonsági személyzet minden típusú rendezvényre

Koncertek, showműsorok és sztárok, vagy politikusok speciális védelmet igényelnek. Minden helyszín és szükséges védelmi erő különböző, így nagy rugalmasságot, feladatorientáltságot és elhivatottságot nyújtunk a szakma legkiválóbb szakértelmei segítségével, kik rutinosan mozognak a helyszíni paraméterek között.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

MAGÁNHÁZAK ŐRZÉSE, VÉDÉSE

Tökéletes eszközökkel kiegészített megbízható embereink magánházak, birtokok őrzését is vállalja, mely teljes körű szolgáltatással éjjel-nappal rendelkezésre áll. Tapasztalt kollégák segítségével a nem várt helyzetekre is felkészülhetnek, továbbá az általános szolgáltatáson túl kutyás őrzést és technikai eszközöket is biztosítani tudunk.

KÉRJEN AJÁNLATOT!

RECEPCIÓS ÉS PORTASZOLGÁLATI FELADATOK ELLÁTÁSA

NYELVISMERET, TECHNIKAI ESZKÖZÖK HASZNÁLATA, TELEFONKÖZPONT KEZELÉSE

Tapasztalt, megbízható és precíz kollégáink képzett morállal hosszútávon vállalják a kapcsolatteremtés ezen formáját, a befáradó vendég fogadását és igényeinek kielégítését. Technikai felkészültsége lehetőséget biztosít a legszerteágazóbb modern eszközök használatára, s nyelvismerete segít helyt állni a váratlan helyzetekben is. Kérje vagyonőrzési szolgáltatásunk mellé takarító szolgálatunkat a hét bármely napjára!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

SÉRÜLT SSD MEGHAJTÓK ÉS MEMÓRIAKÁRTYÁK VISSZAÁLLÍTÁSA

Adatmentés sérült meghajtóról.

A modern számítástechnikai eszközök közt már elterjedt szilícium alapú tárolóeszközök, melyek vezérlésük meghibásodásától kezdve a szoftveres hibákon túl a fizikai meghibásodásig többféle okból veszhet el adat. Nincs minden veszve, hiszen a struktúrájuk lehetővé teszik akár régebbi adatok visszanyerését is.

TÖRÖLT ADATOK VISSZAÁLLÍTÁSA

Már azt hitte, hogy elveszett?
Van megoldás!

A törléssel eltávolított adatok nyomot hagynak a meghajtón és a megfelelő speciális eszközökkel (szoftveresekkel, hardveresekkel) visszafordítható a folyamat. Továbbmenően régi rendszereket, régebben törölt fájlok megmentésére is van lehetőség. Eszközöktől és szoftveres környezettől függ a megoldás fajtája. Állunk rendelkezésére a legnagyobb bizalommal.

ETIKUS HACKELÉS

Tesztelje rendszerét a támadó módszerével!

Napjainkban a hackerek jelenléte megnehezíti a vállalkozások életét is, de a személyi vagyonokat sem kímélik. Ugyanezekkel a módszerekkel a szakemberek felmérhetik az Ön rendszerének biztonságát, ezzel meglehetősen szűkre szabva a hackerek lehetőségeit, így százalékosan jóval kisebb az esélye annak, hogy Önt támadás érje, legyen szó spamról, vagy egy erősebb online támadásról.

MOBIL ESZKÖZÖK ADATMENTÉSE

Telefon, tablet, notebook, stb.

Napjainkban a számítástechnikai mobil eszközök és okostelefonok rendszerei hatékonyak, de igen érzékenyek. Amikor kár keletkezik, mi segítséget nyújthatunk a már elveszettnek hitt adatai visszanyerésében, ugyanis minden eszközünk megvan rá, hogy nagy hatékonysággal a teljes adatállományra újra szert tegyen.

DIGITÁLIS FORENSIC VIZSGÁLAT

Mechanizmusok

Csalások, visszaélések,szabálytalanságok és ellenőrzési mechanizmusok szakszerű vizsgálata célorientált szakembereksegítségével. A vizsgálattal előre tervezhet, vagy a kiegésztheti a már eddig működő mechanizmusokat korszerű mérési lehetőségekkel éseszközökkel. A digitális világban az ártó lehetőségekmegsokasodtak, a vizsgálat gátat szab ezeknek kihasználására.

IT BIZTONSÁGI TANÁCSADÁS

Pénzforgalom, üzleti rendszerek és számítástechnikai megoldások? Ezek összességének képviselete szakmai tanácsadó csapatunk által az Ön kezében landol, a legbehatóbb kérdéseire is megkaphatja a válaszait, továbbá biztonságosabbá válik elképzelt, vagy már működő rendszere. Stabilitás az IT szektorban megköveteli a megfelelő szakértelmet.

SÉRÜLÉKENYSÉG VIZSGÁLAT

Minden rendszerben adódhat a megfelelő biztonsági paraméterek mellett olyan helyzet, mi megköveteli a biztonság erősítését. Ezt vagyunk hivatottak megelőzni szakembereinkkel, kik felmérik rendszerük biztonságának hatékonyságát és szaktanácsadáson túl megoldási javaslataikat teljesítik.

BEHATOLÁS DETEKTÁLÁS

A fejlett technológia, rendelkezésre álló eszközök és szakemberek segítségével, a legkorszerűbb behatolás detektálási módszerekkel elősegítjük ügyfeleink hatékonyságát. A módszereink alkalmazkodnak a különböző helyszíni paraméterekhez és biztosítja az Ügyfeleink számára biztonságtechnikai szekciók megfelelő működéséről.