LOGO

SECURE EVENT VAGYONVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

AUTÓ FLOTTA, CÉGES AUTÓ TAKARÍTÁSA

Mostantól elégedett lehet autói tisztaságát illetően is

Célspecifikus tisztítószerekkel, hatékony megoldásokkal

TAKARÍTÓ CÉGÜNK AUTÓTAKARÍTÁSI SZOLGÁLATA

Vállaljuk céges autóinak korszerű tisztítását, autó flotta takarítását teljeskörűen. Munkálataink kiterjednek az autó külső és belső felületeire egyaránt. Célspecifikus tisztítógépekkel és célorientált tisztítószerekkel dolgozunk. Kollégáink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így garantált a minőségi szolgáltatás. Továbbá minőségellenőrrel dolgozunk, a teljes és szakszerű takarításért.

LOGOHázhoz megyünk!

Válassza kedvezményes fizetési megoldásainkat! Mivel egyszerre több autóval is foglalkozni tudunk és házhoz megyünk, így benzint is spórol, csökkenti az amortizációt, továbbá hatékonyabb árszabást biztosítunk a hagyományos autómosókhoz képest.

Környezettudatos, energiatakarékos, víztakarékos

Napjainkban fontos odafigyelnünk a vegyi anyagok környezettől való elszeparálására. Környezetbarát tisztítószereinkkel mérsékeljük a Földre nehezedő terhet, s ezt a hatást csak fokozni tudjuk az energiatakarékos és vízmegtartó megoldásainkkal.

LOGO

Míg dolgoznak, mi is dolgozunk

Amíg a kollégái az irodában dolgoznak, mi letisztítjuk autóit kívül-belül. Ne legyen kellemetlen, hogy a dolgozók koszos gépjárművekkel mennek az ügyfelekhez. Az épített gépiesített hagyományos autómosásnál karcolódhat az autó, mi a kézi takarítással és a speciális, karbantartott tisztítógépeinkkel óvjuk, ápoljuk a karosszériát és a belsejéből is eltüntetjük a koszt.

Elégedett alkalmazottak

Sok kicsi sokra megy alapon a tiszta autó is javítja az alkalmazottak elégedettségét, s ez nem mérhető pénzben. Időnkből sokat töltünk az autóban, igazán meghatározó a tiszta autó a közérzetre is.
SZOLGÁLTATÁSAINK TARTALMA


Karosszéria tisztítás
Szélvédő tisztítás
Felni tisztítása
Gumiabroncs tisztítása
Belső műszerfal tisztítása
Kárpit tisztítása
Bőrtisztítás
Alvázmosás

Tökéletes tisztaság
Szagmentesítés
Autó waxolás, védőrétegLOGO